Előfizetői tartalom

Ingyenes parkoló nyílt Tarlós kerületében

Portfolio
Elkészült az új, díjmentes 40 férőhelyes P+R és 10 férőhelyes B+R parkoló Kaszásdűlő hévállomáson. A szeptemberben elkezdődött fejlesztés során a BKK Zrt. nem csupán a kerékpáros- és autós-parkolóhelyek kialakítására, hanem a gyalogos- és a kerékpáros forgalom megfelelő biztosítására, valamint a gépjárművek és a kerékpárok biztonságos tárolására is nagy hangsúlyt fektetett. Ezért több helyen kijelölt kerékpáros- és gyalogos-átkelőhelyet létesített, valamint a hévmegálló mellett kerékpártárolót is elhelyezett, amelyek biztonságáról térfigyelő kamerákkal gondoskodik. Az új felszíni átkelőkkel akadálymentes kapcsolat jön létre a hévperonok, a Búza utca és a Szentendrei út két oldala között - áll a BKK közleményében.

Az új, díjmentesen igénybe vehető 40 férőhelyes P+R parkoló, valamint a 10 férőhelyes B+R parkoló hozzájárul ahhoz, hogy a Szentendre felől a belvárosba közlekedők gépjárműve és kerékpárja megfelelő helyen várakozzon. A fejlesztésnek köszönhetően 500 négyzetméteren aszfaltozott járda épült, valamint - a hévvágányokon és az úttesten keresztül - megfelelő gyalogos-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés