Előfizetői tartalom

Új életre kel az egykori slágerszektor?

Portfolio
Nem csak a lakás- és az irodapiacon mutatnak kedvező képet a 2014 végéről érkező statisztikák. Az utolsó három hónapban közel egy év után újra bővült a budapesti modern ipari ingatlan állomány, ráadásul a piacon a kihasználatlanság tovább csökkent, egy év alatt több mint 5 százalékponttal, 15,7%-ra - áll a BRF friss jelentésében.

2014 negyedik negyedévében egy új csarnokot adtak át a ProLogis Park Budapest-Sziget-ben, így a teljes budapesti modern ipari ingatlan állomány 7500 négyzetméterrel növekedett és elérte a 1 855 585 négyzetmétert.Az ipari ingatlanok iránt 2014 4. negyedévében erős kereslet mutatkozott. A teljes kereslet 128 465 négyzetmétert ért el, ami kétszerese az előző negyedéves értéknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés