Előfizetői tartalom

A mélyponton akartál beszállni? Ezt elbuktad!

Portfolio
A hivatalos statisztikák is megerősítik azt, ami az ingatlanközvetítők becslései alapján eddig is sejteni lehetett. 2014-ben jelentősen bővült a forgalom a magyarországi lakáspiacon, ráadásul a használt lakások árai is emelkedésnek indultak - derült ki a KSH lakáspiaci statisztikai tükréből, mely a 2014. harmadik negyedéves adatokat dolgozta fel.

A legfontosabb megállapítások:2014 első kilenc hónapjának lakáspiaci adatai a forgalom élénkülését jelzik, az értékesített lakások számának növekedése 30%-ot meghaladó volt. Túlnyomóan használt lakások cseréltek gazdát, az új lakások részesedése a lakáspiaci forgalomból 2,5%-os. Az év harmadik negyedévében folytatódott a használtlakás-árak emelkedése. Éves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés