Előfizetői tartalom

500 milliárd forintot kaphatnak a budapesti fejlesztések

Portfolio
A korábbi értesülésekkel ellentétben mégis részesülhet a főváros a Magyarország részére 2021-ig rendelkezésre álló európai uniós forrásokból. Tarlós István főpolgármester szerint Budapest 400-500 milliárd forintos támogatáshoz juthat a következő hét évben, ráadásul a 3-as metró felújítására is ennek a felhasználásával kerülhet sor.

Korábban arról számolhattunk be, hogy úgy néz ki, a jelenlegi finanszírozási ciklusban európai uniós forrásokra nem számíthat a "túl fejlett" Budapest. Tarlós elmondta, hogy ezt “nagy mértékben" módosították az utóbbi egy hétben, így mintegy 400-500 milliárd forintos támogatáshoz juthat a főváros. A főpolgármester nem kívánt részletekbe bocsátkozni, azt majd akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés