Előfizetői tartalom

Szárnyal a lakáspiac

Portfolio
Nem állt meg a gyorsuló növekedés a lakáspiacon. Az egyébként általában gyenge első hónapokhoz képest 9000-nél is több adásvétellel indult a 2015-ös év, ami a válság utáni legerősebb adat. Az idei január így a tavalyihoz képest több mint másfélszeres forgalmat jelent. Ha a szokásos szezonalitást vennénk alapul, akkor az idei évi forgalom megcélozhatja a 140 ezres tranzakciószámot - áll a Duna House havi elemzésében.

A Kereslet Index 101 százalékpontos szintre ugrott, meghaladva ezzel a 2010. januári bázishónapot. A tavalyi év eleve meghaladta az azt megelőző évek szintjeit, de a júniusi 81 pont fokozatos emelkedéssel 91-ig kúszott és ez a trend látszik tovább folytatódni idén is. Az intenzív kereslet bíztató előjel a következő hónapok forgalmára vonatkozóan.Januárban a keleti országrészben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés