Előfizetői tartalom

Fejleszthetik a Pest megyeiek leggyűlöltebb díjköteles útját

MTI
Közös ajánlattevőként a Vibrocomp Kft. és a Bokút-Terv Mérnöki és Vállalkozó Kft. készítheti az M2-es gyorsforgalmi út Vác és az országhatár közti szakaszára a környezetvédelmi engedély megszerzéséhez szükséges környezeti hatásvizsgálatot. Az ország keleti részében pedig a Duna Aszfalt Kft. nyerte el a Colas Út Zrt. előtt, a debreceni Nyugati kiskörút II. ütemének tervezését és kivitelezését - az eredmények a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelentek meg.

Elindult az M2-es folytatásának a tervezéseA Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által kiírt nyílt közbeszerzés becsült ellenértéke nettó 160 millió forint volt. Ennek alig több, mint a felével - 88,7 millió forinttal - nyertek a közös ajánlattevők. A felhívásra öt ajánlat érkezett. Így ajánlatot tett még - egyénileg - a Roden Mérnöki Iroda Kft., a Mott MacDonald...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés