Előfizetői tartalom

Magyarország alig fér fel a térképre

Portfolio
2007 óta a legerősebb évet zárta az európai befektetési ingatlanpiac, összesen 186 milliárd euró (kb. 56,8 ezer milliárd forint) értékben zárultak le tranzakciók. Soha nem látott szintre emelkedett az Európán kívülről érkező befektetők aránya, elsősorban Ázsiában és az Egyesült Államokban nőtt meg az érdeklődők száma. Továbbra is az irodák a legnépszerűbb termékek, a budapesti irodapiacnál pedig csak a bukaresti és a moszkvai kecsegteti magasabb hozamokkal az Európában nézelődő befektetőket - áll a DTZ befektetési piaci elemzésében.

Hétéves rekord dőlt megAz európai kereskedelmi ingatlanpiacon a befektetési volumen elérte a rekordnak számító 65 milliárd eurót 2014 negyedik negyedévében. Ezáltal a tavalyi évben a teljes volumen elérte a 186 milliárd eurót, ami egyrészt 29%-os emelkedést jelent 2013-hoz képest, másrészt a legmagasabb érték 2007 óta. A kontinens minden vizsgált országában kétszámjegyű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés