Előfizetői tartalom

Mégsem bukjuk el az uniós milliárdokat?

Portfolio
A BKK Zrt. által megrendelt és az Európai Unió támogatását élvező projektek jelentős része műszakilag már teljesült, csupán a velük összefüggő számlázási és kifizetési adminisztráció tart tovább a tervezettnél. A főváros közlekedésfejlesztésével kapcsolatos uniós forrásfelhasználás jelenleg nincs veszélyben - cáfolta közleményében a BKK az erről szóló híreket.

A jelenlegi munkák jelentős része műszakilag már teljesült, csupán a velük kapcsolatos számlázási és kifizetési adminisztráció tart (tartott) tovább. Erre jó példa az 1-es és a 3-as villamosvonal felújítása, ahol már elkészült szinte a teljes műszaki munka, azonban jelentős időt igényel az adminisztráció, ami az érintettek (a vállalkozó, a megrendelő, a közreműködő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés