Előfizetői tartalom

Mikor térnek végre vissza a külföldi befektetők?

Portfolio
Az ingatlanpiac élénkülése szempontjából is fontos előfeltétel a gazdasági helyzet alakulása és ezzel a külföldi befektetők bizalmának helyreállítása. A 2014-es év változást hozott, a kereskedelmi ingatlan befektetések volumene közel 500 millió eurót ért el, ezzel 70%-al haladta meg az előző évit. Az RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) szervezésében februárban tartott előadást az ingatlanszakma szereplőinek Trippon Mariann, a CIB Bank vezető elemzője a magyar gazdaság helyzetéről, ahol a résztvevők is egyetértettek abban, hogy a gazdaság és az ingatlanpiac jelenlegi helyzete ígéretesebb, mint egy évvel ezelőtt.

Winkler Edina MRICS, az RICS magyarországi elnökségének tagja és a DTZ vezető értékbecslője elmondta, hogy a befektetők sorban állása és az ingatlanok vételárának általános emelkedése még várat magára. Mindenképpen előremutató ugyanakkor, hogy 2014-ben több nagy értékű ingatlan is gazdát cserélt és az eddig tapasztalt vevői érdektelenség megtörni látszik. A kiszámíthatóbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés