Előfizetői tartalom

Minden harmadik magyar nagyon ráfázik majd vasárnaponként

Portfolio
A magyarok harmadát érintheti különösen érzékenyen a vasárnapi zárvatartás, ennyien vannak ugyanis azok, akik intenzíven vásárolnak a hét utolsó napján. Ők kénytelenek lesznek az általában drágább, kisebb üzletekben vásárolni, melyek forgalma mintegy 100 milliárd forinttal nőhet az idén. A Portfolio és a RICS által közösen, ötödik alkalommal megrendezett Valuation konferencián Vella Rita, a GfK ügyfélkapcsolati igazgatója tartott előadást (Vasárnapi) vásárlási szokások Magyarországon - Tények, számok, trendek címmel. A konferencia első részében elhangzottakról az alábbi cikkben olvashat:

Kapcsolódó cikkünk2015.02.26Túlélhet egy ekkora sokkot a magyar gazdaság? (2.)A magyar vásárlőerő az egyik legalacsonyabb és legegyenetlenebb Európában. A leggazdagabb település a magyar átlag 166%-ából, a legszegényebb a 29%-ából gazdálkodik. A magyaroknak alig vannak megtakarítási, ellenben hitelei annál inkább. Kétszeres a hitellel rendelkezők aránya. Évek óta csökkenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés