Előfizetői tartalom

Egyre "zöldebb" Magyarország

Portfolio
A zöld minősítéssel rendelkező irodaterület nagysága 2014-ben is jelentős mértékben nőtt, így mára arányuk a teljes modern budapesti állományon belül több mint 23%. Figyelembe véve a jelenleg is minősítés alatt álló területek nagyságát, az arány év végére eléri majd a 30%-ot is, derül ki a Colliers International, zöld épület minősítésekről szóló, éves piaci jelentéséből.

A már meglévő irodaépületekre vonatkozó minősítések száma folyamatosan nő a Collieres International tanulmánya szerint: 12 épületben összesen 250.000 nm irodaterület minősítésére került sor 2014 során. Ezek közül 7 szerzett BREEAM In-Use minősítést, amely így már közel a teljes zöld állomány 40%-át adja. A BREEAM In-Use népszerűségét a rendszer rugalmasságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés