Ingatlan

193 millió eurós refinanszírozás a TriGranit bevásárlóközpontjának

Portfolio
Az ING Bank Slaski S.A. és az ING Bank N.V. együttesen 193 millió euró értékben nyújtanak refinanszírozást a TriGranit által fejlesztett krakkói Bonarka City Center (BCC) bevásárlóközpontnak. A Bonarka City Center hitelezési ügyletét 2015. február 27-én kötötték meg, a bankok tanácsadója a Norton Rose Fulbright Warsaw volt, míg a TriGranit jogi tanácsadását a Dentons képviselte.
A hitelfelvételek, a refinanszírozás és az ezzel együtt járó jelzálogjogi folyamatok az ingatlanfejlesztési piacon egyfajta üzleti modellnek is tekinthetőek, annak természetes velejárói. Mindemellett az ilyen ügyletek egy vállalat sikerességét is jól jelzik, hiszen a pénz- és hitelintézetek re/finanszírozáskor a vállalat projektjét, eszközeit finanszírozzák, jelezve az azokba vetett bizalmat, valamint fantáziát és sikerességi potenciált látva abban. A válság természetesen az ingatlanpiaci szektorban is éreztette hatását, a hitelfelvételi lehetőségek szűkültek és szigorodtak, hasonlóan a lakossági hitelezéshez, de a piac megbízható szereplői továbbra is élvezik a hitelintézetek bizalmát akár új hitelfelvételek, akár refinanszírozás terén, a TriGranit jó példa erre.

A 2009-ben megnyílt, 92 500 négyzetméter alapterületű Bonarka City Center a lengyelországi Krakkó legnagyobb bevásárlóközpontja. A BCC 2014-ben több, mint 13 millió látogatót fogadott, ami 4,4%-os növekedés 2013-hoz képest.
Csanyi Sandor Prima Primissima dijatado
szergej lavrov oroszorszag
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
budapest közlekedés