Előfizetői tartalom

Nagy üzletet kötött a Prologis

Portfolio
A Prologis globális ipari-ingatlan vállalat bejelentette, hogy a Prologis Targeted Europe Logistics Fund ("PTELF") megvásárolta a magyarországi M1 Business Parkot. Az eladók a CA Immo és a Union Investment voltak, képviseletüket a Colliers International látta el, míg, a tranzakció során a Prologist a JLL ingatlanügynökség képviselte.

A Prologis Park Budapest M1 névre átkeresztelt park öt létesítményében összesen 69 105 négyzetméter terület található. A park hazai, régiós és nemzetközi ügyfelek fogadására egyaránt alkalmas. A Prologis Park Budapest M1 ügyfelei a Daejung, a DHL, a Kuehne&Nagel, az LGI, a Metal Hungaria, az MT Display és a Willi Betz.A CA Immo képviselői az októberi Expo Reálon beszéltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés