Előfizetői tartalom

Az autógyártók az ingatlanpiacot is megmozgatják

Portfolio
Bár általában az ingatlanpiacon a logisztikában csapódik le elsőként a gazdasági növekedés és az elmúlt bő egy évben jelentős keresletnövekedést, valamint a kihasználatlanság rég nem látott csökkenését tapasztalhattunk, spekulatív fejlesztések továbbra sincsenek a piacon. Ez azonban már egy éven belül változhat: a hazai ipari ingatlanpiac legnagyobb szereplője 200 ezer négyzetméteres fejlesztési potenciállal rendelkezik - a Prologis egy sajtótalálkozó keretében számolt be az elmúlt év eredményeiről.

Mozgalmas év áll a Prologis mögöttA San Fransisco-i központú Prologis 1997 óta van jelen a régióban, ahol piacvezető a maga 25%-os részesedésével. 5 országban 4,1 millió négyzetméternyi ipari ingatlannal rendelkezik, ez 43 disztribúciós parkot és 206 épületet jelent. A tavalyi évben 2008 óta először került sor felvásárlásokra és befektetésekre a régióban, ami egy 525...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés