Előfizetői tartalom

Épül a Skanska hetedik budapesti irodaháza

Portfolio
Lezajlott a Skanska hetedik budapesti irodaházának alapkőletétele. A Nordic Light névre hallgató épület két fázisban épül fel a Dózsa György út és az Árpád híd között félúton, az első, 6600 négyzetméteres ütem átadása 2016 első negyedévének végén várható. Budapest új zöld irodaházának kizárólagos bérbeadó ügynöksége a CBRE lesz.

Az alapkőletételt kísérő ünnepség során a Nordic Light alapkőletételi okiratát Niclas Trouvé, Svédország magyarországi nagykövete, Arató György, a XIII. kerület főépítésze, dr. Paulinyi Gergely DLA, a Mérték Group Zrt. elnöke, Linczmayer Zoltán, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezetője és Richard Burleigh, a Skanska Construction Romania elnöke írták alá.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés