Előfizetői tartalom

Elkerülnek minket az oroszok

Portfolio
Jól teljesített a turizmus az év második hónapjában. 2015 februárjában a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 11, a belföldi vendégeké 9,0%-kal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest. A kereskedelmi szálláshelyek vendégéjszakákban mért vendégforgalma összességében 10%-kal bővült. A szálláshelyek - folyó áron számolt - bruttó árbevétele 11%-kal emelkedett.

2015. februárban az előző év azonos hónapjához képest a külföldi vendégek 595 ezer vendégéjszakát töltöttek a kereskedelmi szálláshelyeken, számuk 13, az általuk eltöltött vendégéjszakáké 11%-kal nőtt. A külföldi vendégek a kilenc turisztikai régióból hétben több, a Tisza-tónál és a Balatonnál kevesebb éjszakát vettek igénybe.A februári vendégforgalom nagysága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés