Előfizetői tartalom

Újabb kiábrándító adatok érkeztek Budapestről

Portfolio
Az irodapiac után az ipari ingatlanok piacáról is többségében pozitív, de megtorpanásra utaló adatok érkeztek. A kereslet 20%-kal csökkent az előző negyedévhez képest, ráadásul a teljes volumen döntő többségét szerződéshosszabbítások tették ki. Kedvező hír ugyanakkor, hogy 2008 óta nem látott szintre csökkent a kihasználatlansági ráta a budapesti ipari ingatlanpiacon - áll a BRF legfrisebb jelentésében.

A teljes budapesti modern ipari ingatlanállomány 2015. első negyedévében 1 885 610 négyzetméter volt. Új átadás nem történt a piacon. A BRF ebben a negyedévben végezte el az ipari ingatlanállomány szokásos éves felülvizsgálatát. Ennek során, 10 ingatlan esetében méretkorrekciót végeztek, ami a teljes állomány méretét mintegy 30 000 négyzetméterrel növelte meg. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés