Előfizetői tartalom

Itt van a válasz a budapestiek örök kérdésére!

Portfolio
A budapesti bérlakás-piac virágkorát éli. A kereslet stabil magját képezik az egyetemisták, akiknek köszönhetően minden nyáron hatalmas verseny zajlik a legjobb bérleményekért. Ezt a csoportot egészítik ki azok, akik az elmúlt évek devizahiteles problémája miatt vagy a szigorodó hitelezési feltételek miatt egyedüli lehetőségként a bérlakást választhatják ideiglenes otthonuknak. Ez a keresletbővülés a bérlemények árára is hatással volt, a legkeresettebb területeken az árak jelentősen növekedtek.

Lássuk is a számokat! Az Otthontérkép folyamatosan bővíti az ingatlankeresők és hirdetők számára hasznos információkkal szolgáló területi adatait, amelyek közül a héten frissült a bérleti díjak adatköre is. Az adatokból többek között az is kiolvasható, hogy melyik kerületben a legdrágább ingatlant bérelni és hol érdemes inkább a vásárlást megfontolni.Az Otthontérkép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés