Előfizetői tartalom

Erős negyedévet zárt a Prologis

Portfolio
A januártól márciusig tartó időszakban meglehetősen aktív volt a hazai ipari-ingatlan piac legfontosabb szereplője. A számos új bérbeadás mellett a Prologis felvásárolt egy magyarországi logisztikai parkot, valamint két új fejlesztésbe kezdett Lengyelországban. A vállalat beszámolt a közép- és kelet-európai régióban 2015 első negyedévében kifejtett üzleti tevékenységéről.

Felvásárlás és fejlesztésA Prologis rendkívül aktív volt az első negyedévben. A vállalat felvásárolt egy 69 105 négyzetméteres logisztikai parkot Budapest központjától 23 kilométerre nyugatra, amely a Prologis Park Budapest M1 nevet kapta. A Prologis két, összesen 46 200 négyzetméteres épület fejlesztésébe kezdett Lengyelországban: az egyik ipari ingatlan 27 650 négyzetméteres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés