Előfizetői tartalom

A kormány az úthálózatot fejlesztené

MTI
Az a kettős helyzet alakult ki a közlekedésfejlesztésben, hogy míg a közép-európai országokban a közúti közlekedés fejlesztését tartják szükségesnek, addig az unió arról próbálja meggyőzni a felzárkózó országokat, hogy a kötött pályás közlekedésüket fejlesszék - állítja Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár.

Becsey Zsolt Balatonföldváron, a Közlekedésfejlesztés Magyarországon című három napos szakmai konferencia nyitóelőadásában beszélt arról is, hogy a magyar közlekedésfejlesztésre fordítható uniós támogatások korábbi összegét sikerül nagyjából megőrizni az új fejlesztési ciklusban is. 2007-2013 között mintegy 2000 milliárd forintot fordíthatott az ország különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés