Előfizetői tartalom

A Balaton északi vagy a déli partja jobb? Szavazz!

Portfolio
Bár a pünkösdi hétvége nem hozott magával strandidőt, lassan beindul a szezon a Balatonnál. Évről évre rengetegen nyaralnak a magyar tengernél és egész biztos, hogy majdnem mindenkinek megvan a maga partpreferenciára. A Portfolio olvasóit most arra kérjük, hogy egy régi párharcot döntsenek el: melyik a jobb, az északi vagy a déli part? A döntés megkönnyítése érdekében megnéztük, hova egyszerűbb eljutni, hol olcsóbb nyaralót vásárolni, illetve strandolni, valamint azt is, hogy melyik oldal milyen látnivalókat tartogat.

Hova egyszerűbb eljutni?Egy balatoni nyaralóhely megválasztásakor fontos szempont annak megközelíthetősége. Feltéve, hogy Budapestről (vagy azon keresztül a keleti országrészből) érkezünk, megvizsgáltuk, mennyi idő alatt lehet eljutni különböző közlekedési eszközökkel két-két északi, illetve déli városba. A közúton érkezők szempontjából a déli part óriási előnye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés