FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

Lézeres kutatóközpont költözött Budára

Portfolio
Európában egyedülálló tudományos projekt irányítását végzi a Residence 1 Irodaház legújabb bérlője. Az év eleje óta itt működnek a szegedi lézeres kutatóközpont (ELI-ALPS) megvalósítását koordináló ELI-HU Nonprofit Kft. egyes menedzsment- és adminisztratív részlegei. A lézerkutatás szempontjából kiemelkedő jelentőségű beruházás több tízmilliárd forintból valósul meg, és a fizikától az anyag- és orvostudományon át a környezetvédelemig számos területre lesz hatással.

Közel öt éve működik Budapesten a szegedi lézerközpont megvalósítására létrehozott ELI-HU Nonprofit Kft. fióktelepe. A korábban bérelt irodaépület átépítése azonban szükségessé tette, hogy a társaság új iroda után nézzen. Miután a Kacsa utcai Residence 1 Irodaház mindenben megfelelt az igényeiknek, immár itt működnek a projekt egyes feladatait támogató részlegek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés