Előfizetői tartalom

Elkészült Magyarország nemzetiségi térképe

Portfolio
Bevándorlás ellenesség, idegenellenesség, magyarságtudat. Sűrűn emlegetett szavak ezek, az utóbbi időben, de nem állítható, hogy Magyarországon ne élnének ma is nagy számban nemzetiségek, sőt, ha a 18-19. századi betelepítések nem történnek meg, a törökök kiűzését követően Magyarország egyes területei kopáran, elnéptelenedve maradtak volna. Az Otthontérkép ingatlankereső portál a héten publikálta nemzetiség térképét, amivel a hangzatos szavak helyett tényszerűen is megvizsgálhatjuk országunk nemzetiségének arányait, területi megoszlást.

Az Otthontérkép feldolgozta és térképre tette a KSH népszámlálás során gyűjtött a nemzetiségi hovatartozásra vonatkozó adatait, amiből megtudható, hogy az ország egyes régióiban, kistérségeiben vagy településein mekkora a népességhez viszonyítva a Magyarországon élő nemzetiségek aránya. Az Otthontérkép közzé tett egy elemzést is a nemzetiségekkel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés