Ingatlan

Magyar szakember vezeti a HB Reavis terjeszkedését

Portfolio
Vojnár Zinaidát nevezték ki a HB Reavis Csoport nemzetközi üzletfejlesztési igazgatójává. A szakember a Kelet-Közép-Európában vezető, Londonban is terjeszkedő nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat, üzleti kapcsolatai és nemzetközi üzleti lehetőségei bővítésért felel az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, és Törökországban
.

Vojnár Zinaida közel 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a HB Reavis-hez közvetlenül az Orco Property Csoporttól érkezett, ahol a budapesti portfolió értékesítési és marketing tevékenységékekért és vagyonkezelésért felelt. Előtte az AEW Europe ingatlanbefektető regionális bárbeadási, marketing és üzleti tanácsadója volt, majd a GTC és az Immobilia Ingatlanfejlesztőknél, mint értékesítési és marketing igazgató dolgozott.

Zinaida a magyarországi piac mellet, a nemzetközi üzlet világában is nagy tapasztalattal rendelkezik: Kínában egy szabadalmaztatott fogyasztói termék fejlesztését, és nemzetközi piaci bevezetését segítette, Párizsban pedig az AXA Real Estate munkatársa volt, ahol feladata az új, nemzetközi ingatlanalapok bevezetésének szakmai és marketing támogatása volt.

Zinaida karrierjét a washingtoni állami nyugdíjpénztár tulajdonában lévő, kelet-közép-európai ingatlan alapjáért felelős bérbeadási és marketing vezetőjeként kezdte Budapesten. Diplomáját a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán szerezte, majd tanulmányait az angliai Nottingham Trent Egyetem mesterképzésen folytatta az ingatlanpiaci tudományok területén. Zinaida magyar anyanyelvén kívül angol, német és francia nyelven beszél.


hirdetés
Benzinkút
hősök tere_getty
Ipari tartályok
Official Photo 2019 - Emmanuel Babeau (6) (1)
Megint véleményt mond Magyarországról az IMF
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
2019. október 17.
Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
aldishutterstock