Előfizetői tartalom

Véget ér a Kossuth téri őrület

Portfolio
Megállapodást írt alá Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület polgármestere és Dr. Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója Dr. Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes jelenlétében Belváros-Lipótvárost terhelő buszközlekedés csökkentése érdekében. A megállapodás része, hogy megoldódik a 70-es és 78-as trolibusz Kozma Ferenc utcai tolatásos fordításának problémája is - áll a BKK közleményében.

A Lipótváros környezeti terheinek csökkenését eredményezi, hogy az V. kerületi Önkormányzat támogatásával megépül a Báthory utcában és a Kozma Ferenc utcában a 70-es és 78-as trolibusz közlekedéséhez szükséges elektromos alépítmény. Így 2015 júliusában megszűnik a Kozma Ferenc utcai tolatásos fordítási rend. A Kossuth tér felújítása miatt 2013 júniusa óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés