Előfizetői tartalom

Még nagyobbra törő tervek a Váci úton

Portfolio
Átadták a Váci Greens irodakomplexum második, "C" épületét, mely összesen 18 200 négyzetméternyi irodaterületet kínál 6 szinten. Az új épületet már 2014-ben teljes egészében, előszerződéssel bérbe vették a GE Healthcare és Corporate üzletágai. Mindeközben párhuzamosan zajlanak a "B" tömb munkálatai, melynek befejezése legkésőbb 2016 első felében várható.

A Váci Greens belga tulajdonosa, az ingatlanfejlesztő Atenor Group eredeti terveit kibővítve, június elején megvásárolta a Fiastyúk és Madarász Viktor utca sarkán található telket is, ahová a Váci Greens "F" épületét tervezi felépíteni. Az új beruházással az irodakomplexum bérbe adható területe 135 000 négyzetméterre nő majd. A most átadott "C" épület a fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés