Előfizetői tartalom

Vasárnapi zárva tartás: 6 hónap múlva többet fogunk tudni

Portfolio
A pozitív hangulat és várakozás valóban érzékelhető a hazai ingatlanpiacon, a számok lassan javulásnak indulnak. A retail piac esetében azonban a következő kutatás számai mutathatják meg majd igazán, hogy milyen változásokat hozott a vasárnapi zárvatartás a szektor életébe, a jelenlegi felmérésben még kevésbé látszanak a hatások. Angel Gábor, a BIF Nyrt. vezérigazgatója mondta el véleményét a hazai ingatlanpiac kilátásairól.

Az RICS, a Portfolio és az Eltinga közös kutatásából a Market Sentiment Surveyből kiderült, hogy továbbra is optimista a piac kilátásait illetően az ingatlanosok jelentős része, a következő 6 hónapra vonatkozóan a szakemberek közel háromnegyede a befektetői érdeklődés javulását várja. Mit lát Ön a piacon? A tanulmányban tapasztalat pozitív hangulat és várakozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés