Előfizetői tartalom

Tarlós elárulta, mikor döntenek a 3-as metró felújításáról

MTI
Tarlós István főpolgármester szerint az ígéretekkel ellentétben nem valósult meg a konzultáció a kormánnyal a fontos budapesti kérdésekről, a rossz kommunikáció miatt pedig a fővárosi tömegközlekedés hosszú távú finanszírozásáról sem születhetett meg a megállapodás. A városvezető erről, és még több fontos témáról szerdán az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.

A főpolgármester csodálkozásának adott hangot, amiért még mindig nem jött létre a megállapodás a fővárosi tömegközlekedés hosszú távú finanszírozásáról, noha az előző héten még ennek az ellenkezője látszott. Tarlós István elmondta, valakitől olyan üzenetet kapott, hogyha Budapest járatja a száját, akkor kevesebb uniós támogatást kap. Ezt meg lehet lépni, a kassza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés