Előfizetői tartalom

Újabb rekord dőlhet meg az idén

Portfolio
A második negyedév során az Egyesült Államokban 30%-kal emelkedtek az ingatlanbefektetési volumenek. Hazánkban az első félévben hasonló összegben cseréltek gazdát ingatlanok, mint tavaly, de az előttünk álló 6 hónapra várt élénkülés következtében 2015-ben 20-30 százalékkal növekedhet a befektetési forgalom Magyarországon - derül ki a JLL legfrissebb kutatásából.

A JLL legfrissebb tanulmánya szerint az ingatlanbefektetési aktivitás az Egyesült Államokban a legerősebb, ahol 30%-kal növekedtek a tranzakciós volumenek a második negyedév során. Az előrejelzések szerint 2015 végére az éves globális befektetési volumen 750-760 milliárd dollárt érhet el. A görög adóság válság és a kínai gazdaság volatilitása ellenére a JLL 2015...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés