Előfizetői tartalom

2016-tól még több helyen kell útdíjat fizetni

Portfolio
A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a díjfizetés ellenében használható autópályákról, autóutakról és főutakról szóló korábbi rendeletet - a jogszabály a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg és szombattól hatályos. Két új autópálya-szakasz került fel a nem fizetős listára, három viszont a jövő év elejétől fizetőssé válik.

Díjfizetés nélkül használható mostantól az M43-as autópályának a makói csomópont és az országhatár közötti szakasza, illetve az M60-as autópályának a Pécs délnyugati elkerülő szakasza az 58. számú valamint az 5826. számú utak között. 2016. január 1-jével kezdve viszont az M86-os autóút, az M85-ös autóút és az M9-es autópálya a rendelet szerint lekerül a nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés