Előfizetői tartalom

Van remény a konténerek között - Friss adatok érkeztek

Portfolio
Az áprilistól júniusig tartó időszakban nem sikerült növekedést regisztrálni az ipari ingatlanpiaci bérleti szerződések volumenét tekintve, sőt az előző év azonos időszakához képest visszaesést mutatnak a friss számok. Jó hír azonban, hogy a kihasználatlanság még tovább csökkent és elérte a 13,7%-ot. Szintén pozitív fejleménynek tekinthető, hogy 2015 második negyedévében az ipari ingatlanok iránti keresletet az új bérleti szerződések határozták meg - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből.

2015 második negyedévében a teljes budapesti modern ipari ingatlanállomány változatlanul 1 885 610 négyzetméter volt. A második negyedév bérleti tranzakcióinak teljes volumene 105 575 négyzetméter volt, ami közel azonos az előző negyedévben mért értékkel és 13%-kal kevesebb, mint 2014 azonos időszakában.Az ipari ingatlanok iránti keresletet az új bérleti szerződések határozták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés