Előfizetői tartalom

Még szerencse, hogy alig épül valami Budapesten

Portfolio
A budapesti irodapiacon 2014-ben tapasztalt fellendülés 2015-ben is folytatódott. Sorra érkeznek a hírek új bérleti szerződésekről, miközben folyamatosan fogynak a kiadható területek. Azok pedig, akik nagyobb egybefüggő területet keresnek, rendkívül szűk választékkal kell, hogy szembesüljenek. Mit gondolnak, meddig folytatódhat a fellendülés? Mire számítanak az év végéig? Két részes cikksorozatunkban ingatlan tanácsadókat kérdeztünk arról, hogy látják a piac jelenlegi helyzetét.

Elaprózott, de növekvő keresletAz elmúlt egy évben pozitív változások voltak tapasztalhatók a budapesti bérirodapiacon. A kereslet fellendülőben van, amely mind a jelenlegi bérlők területbővüléséből, mind pedig új belépők megjelenéséből is adódik. Az átlagos tranzakciók mérete azonban továbbra is 300 négyzetméter, illetve az alatt van. Az új építésű irodaházak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés