Előfizetői tartalom

Hatalmasat lehet most kaszálni lakásvásárlással

Portfolio
A saját célra történő lakásvásárlásnál korábban ritkán merültek fel a vásárlók prioritásai között a befektetési szempontok, ma már azonban egyre többeket foglalkoztat a gondolat, hogy olyan ingatlant vásároljanak, amit néhány év múlva eladva hozamot realizálhatnak. A kiadási céllal lakásvásárlók estében még hatványozottabban igaz, hogy érdemes körültekintően a lakáspiacra lépniük, nehogy később essenek ki a csontvázak a szekrényből. A lakáspiac felívelőben van, de jelentős területi különbségek mutatkozhatnak a felfutás mértékében, illetve a további kilátásokban. Most azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik akár az előbbi, akár az utóbbi célból a közeljövőben terveznek lakóingatlant vásárolni.

Bár a saját lakás vásárlásánál sokak számára nem a befektetési szempontok dominálnak, akik számára mégis fontos, hogy a megvett ingatlannal megfelelő értéknövekedést érjenek el, érdemes előre felkészülniük. Körültekintően kell ugyanis kiválasztaniuk, hogy hol érdemes vásárolni a következő pár évben történő értéknövekedés maximalizálás érdekében.Mennyit...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái