Előfizetői tartalom

Ez lehet az év üzlete a magyar piacon

Portfolio
Július 31-ével új tulajdonoshoz került a MOM Park Bevásárlóközpont és a hozzá tartozó MOM Park Irodák, a Váci út elején található Westend Business Center Irodaház és az EMKE Irodaház. A tranzakció az utóbbi évek egyik legnagyobb ingatlanbefektetése Magyarországon. Az új tulajdonos egy nemzetközi befektetési konzorcium, amelyet a WING, az amerikai Morgan Stanley ingatlanbefektetési részlege, a Morgan Stanley Real Estate Investing, és az osztrák bevásárlóközpont specialista CC Real alkot.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb ingatlanpiaci tranzakciójára került sor a napokban. Egy három elemből álló portfoliót értékesített az AEW Europe által kezelt alap egy nemzetközi konzorciumnak, melynek tagja a Morgan Stanley Real Estate Investing, a WING és a CC Real. A csomag része a mintegy 31 500 négyzetméteres, A-kategóriás budai bevásárlóközpont, a MOM Park a hozzá tartozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés