Előfizetői tartalom

Demján elképesztő üzlete - Eladta a sikercéget (2.)

Portfolio
Eladták Magyarország legsikeresebb ingatlanfejlesztő vállalatának, a TriGranitnak egy jelentős részét a TPG Real Estate-nek, a nemzetközi magántulajdonú befektetetési vállalat, a TPG ingatlanrészlegének. A tranzakció érinti a TriGranit teljes lengyel és szlovák portfólióját, valamint a magyarországi és a horvát projektek egy részét, illetve a TriGranit platformot. A TPG feltett szándéka, hogy további források biztosításával a régió legnagyobb ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalatát hozza létre. Az ügyletben nem érintett a WestEnd City Center és több más TriGranithoz kötődő projekt sem. A nem értékesített projekteket Gránit Management néven üzemeltetik tovább.

Hétfőn reggel sajtótájékoztató keretein belül jelentette be Magyarország egyik legfontosabb vállalkozója, Demján Sándor, hogy eladták az amerikai központú TPG-nek a TriGranit ingatlanfejlesztő és üzemeltető egy jelentős részét.Egy ingatlanfejlesztő olyan, mint egy autógyár, fejlesztenek, majd eladnak, a nagy pénzügyi befektetők pedig megveszik ezeket. Néha egy-egy épületet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái