Előfizetői tartalom

Újra itt a Kánaán? - Kapkodnak a budapesti irodák után

Portfolio
A Morgan Stanley a közelmúltban zárta le az AEW budapesti ingatlan portfoliójának megvásárlását; múlt héten pedig hivatalosan is bejelentették, hogy a TPG felvásárolta a Trigranit-ot, mely jelentős pozitív hatással van a magyar ingatlanpiacra. Vajon ez Magyarország, mint befektetési célpont, újjászületése? - teszi fel a kérdést a Cushman & Wakefield.

2014-ben a befektetési aktivitás egyértelmű fellendülését tapasztaltuk, olyan helyi alapok aktív részvételével, mint a Diófa és az Erste, míg a nemzetközi vállalatok elmaradtak. Ironikusan, míg a gyártók és a szolgáltató cégek hasznot húztak a kormány által nyújtott kedvezményekből, az alacsony árakból és a képzett munkaerőből, addig ez nem szűrte meg a nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés