Előfizetői tartalom

Itt vannak a világ legjobb városi strandjai

Portfolio
A városi polgárok többnyire a nagy parkokban, ligetekben találhatnak nyugalmat - gondoljunk csak a londoni Hyde Parkra vagy a New York-i Central Parkra. Ám az alább felsorolt tizenegy városban élőknek van egy másik menekülési lehetőségük, amit csak kevés hely kínál: a városi strand. Íme, tizenegy városi strand a világ számos pontjáról, amelyek pont olyan nagyszerűek, mint az őket övező nagyvárosok.

A pezsgő metropoliszok mozgalmas életet kínálnak, de az izgalmas városi lét sokszor kimerítő az ott élők számára: közlekedési dugók, vonatkésések, hosszú munkanapok, kevés személyes tér és a természettől való elzártság mind-mind a nagyvárosi életforma bosszantó velejárói. Épp ezért szerencsések annyira a CBRE toplistájára felkerült városok, melyek gyönyörű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés