Előfizetői tartalom

Az ajándék milliók pörgetik a piacot - Még nem késő beszállni

Portfolio
Valamivel több mint egy hónapja került bevezetésre az új lakástámogatási rendszer a CSOK, ami a szakértők szerint komolyan érzékelteti hatását a hazai lakáspiacon. Ez alól egyedül talán csak a fővárosi budai kerületek jelentenek kivételt, ahol a vételárra és fajlagos árra vonatkozó maximumok erősen korlátozzák a vásárlási lehetőségeket. Vannak azonban olyan egy gyerekes családok is, akik inkább lemondanak a mostani 500-600 ezer forintról, hogy majd később, a nagyobb lakásra történő cseréhez, akkor már több gyermekkel vehessék igénybe ezt a támogatási formát.

Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB BankEgyértelműen érzékelhető volt a CSOK hatása a lakáspiacon a bevezetés óta eltelt egy hónapban. Az FHB honlapján elérhető jogosultságellenőrző, és a támogatás összegét kalkuláló alkalmazás forgalma több tízezres volt és a fiókhálózatban a szakértőkhöz is ezres nagyságrendben érkeztek a komoly érdeklődők. Banki nézőpontból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés