Előfizetői tartalom

Nem csak a full extrás budapesti házak érdemelnek figyelmet

Portfolio
Gyakran olvashatunk Budapest meglévő, épülő és tervezett 'A' kategóriás irodaházairól, azonban kevés szó esik 'B' kategóriás társaikról. Bár az elnevezés másodrendűséget sugallhat, koránt sem érdemes lebecsülni ezeket a házakat. Bár kevesebb szolgáltatást kínálnak, mint 'A' kategóriás társaik, a kényelmes munkavégzéshez szükséges munkafeltételeket ugyanúgy megteremtik. Néhány extráról lemondva cserébe ráadásul jóval kevesebbet is kell fizetni a 'B' kategóriás házakat választó cégeknek, így kiváló alternatívat jelenthetnek az egy lakásban már nem elférő, de alacsonyabb költségvetéssel rendelkező, kisebb vállalkozások számára.

Mitől 'B' kategóriás egy iroda?A szolgáltatások és az épület műszaki színvonalától függően különböző kategóriákra osztható az irodapiac. Hazai viszonylatban egységes elvárásokról, követelményrendszerekről nem beszélhetünk, egyedül a Budapesti Ingatlantanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) sorolja kategóriákba az irodaházakat, öt kötelező feltétel és tíz másodlagos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés