Előfizetői tartalom

Felújítják az Árpád híd margitszigeti lehajtóját

Portfolio
2016. május 31-éig felújítják az Árpád híd margitszigeti egyenes lehajtó hídjának útpályáját és járdáját a BKK 2015 évi "híd- műtárgy felújítások program" keretében. A lehajtót a Margitsziget felől az Árpád híd irányába egyirányúsítják, ezért az Óbuda felől érkezők Pesten, a Népfürdő utcai lehajtónál visszafordulva, az északi lehajtón tudják megközelíteni a Margitszigetet.

2015. szeptember 26-án, szombaton az első járat indulásától az október 11-ei szezonzárásig a 226-os autóbusz a Nyugati pályaudvar irányába módosított útvonalon közlekedik a felújítás miatt. A buszok a Nyugati pályaudvar felé a Szentlélek tér H megállóhelyig a menetrend szerinti, majd az Árpád híd-Árpád híd, Népfürdő utcai lehajtó-Népfürdő utca-Árpád hídi felhajtó-Árpád...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés