Előfizetői tartalom

600 ezer négyzetméternyi monstrum épült fel a városok mellett

Portfolio
A Cushman & Wakefield felmérése szerint az ipari parkok fejlesztésének üteme és bérbeadása Közép-Európa szerte továbbra is stabil, illetve a tavalyi évhez képest enyhe fellendülést mutat. A befektetői kedv is növekvőben van a kereskedelmi ingatlanok irányában, miközben a kínálat hiánya a befektetőket arra ösztönzi, hogy többet fizessenek. Ezen irányvonal a logisztikai és gyártó jellegű területek esetében a legszembetűnőbb. Az ingatlantanácsadó a lengyel, cseh, magyar, szlovák illetve román piacokat vizsgálta.

“Az alacsony kamatok időszaka nagyon sokáig tartott. Ez korlátozza a befektetők azon lehetőségeit, hogy letétbe helyezzék, és ily módon növeljék tőkéjüket, s emiatt, a kereskedelmi ingatlanokba történő befektetés jó lehetőség a számukra. A gazdaság fellendül, a cégek terjeszkednek, az elektronikus kereskedelem is fejlődik. Ezek összhatásaként, a kereslet a logisztikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés