Előfizetői tartalom

Indulhat a fogaskerekű felújítása és meghosszabbítása

Portfolio
Együttműködési megállapodást kötött a XII. kerületi önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ a Normafa Park területének fejlesztéséhez kapcsolódó, környezetbarát megközelítési lehetőségét biztosító közösségi közlekedési infrastruktúra megvalósítása érdekében. A megállapodást Pokorni Zoltán, a kerület polgármestere és Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója írta alá.

Az együttműködés, így a közlekedési infrastruktúra fejlesztésének kiemelt célkitűzése a fogaskerekű vasút rekonstrukciója és a fővárosi közösségi közlekedési hálózatba történő integrálása. Ez a vasúti pálya, valamint az energiaellátási rendszer felújítását, a vonal kétirányú meghosszabbítását, a járműtelep rekonstrukcióját, valamint a járművek cseréjét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés