Előfizetői tartalom

Új rekordokat döntött Magyarország

Portfolio
2015 harmadik negyedévében még tovább növekedett a közép-kelet-európai ingatlanpiacokon uralkodó általános optimizmus. Magyarországon 2008 óta nem látható magasságba emelkedett mind a bérlői, mind a befektetői hangulatot mérő index, miközben Bulgáriában, Csehországban és Romániában is rendkívül pozitívak a kilátások - derült ki az RICS legfrissebb Nemzetközi Kereskedelmi Ingatlan Monitor kutatásából.

Új rekord MagyarországonA bérlői hangulatot mérő index pozitív képet mutatott mind a négy vizsgált országban. Csehország és Románia az előző negyedévben mért mérsékelt optimizmushoz képest jelentős élénkülést tudott felmutatni, ami a piac állapotának egészséges javulását jelzi. A legnagyobb meglepetést Magyarország okozta: 2008 óta nem látták ilyen optimistán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés