Előfizetői tartalom

Így még nem láttad a budapesti lakáspiacot!

Portfolio
Az új építésű és újszerű lakások a következő években komoly versenytársként találkozhatnak a budapesti lakáspiacon. Az új építés felfutása a következő években látványos lesz, míg sokan az elmúlt évtizedben épült lakásaikat cserélnék majd le egy másikra. De mi várható? A témát részletesen körbejáró Budapesti Lakáspiaci Riportot az Eltinga, az Ecorys és az FHB Index közösen jegyzi.

A stabilizálódó makrogazdaság kedvező alapot kínál a lakásépítések felfutásának. Az új lakások piaca azonban más lesz, mint az előző évtizedben, amikor a jelenlegi fővárosi lakásállomány egytizede épült meg és talált vevőre. A jelenleg nem nagy számú új fejlesztés szembetalálja magát a piacon nem olyan rég, korszerűbb technológiával létesült 95 ezer újszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés