Előfizetői tartalom

Budapestre ugyanúgy érdemes figyelni, mint Londonra

Portfolio
A kedvező gazdasági tendenciáknak köszönhetően nyolcéves csúcsára ért az ingatlanpiaci befektetések volumene Európában. Kelet-Közép Európában 2015 első félévében, visszaesés volt tapasztaltható az előző év azonos időszakához képest, ennek ellenére több tényező is a befektetési aktivitás várható erősödésére utal - derül ki a KPMG legfrissebb, ingatlanpiaci trendeket bemutató, European Real Snapshot című kiadványából.

A KPMG félévente készít elemzést az európai ingatlanpiaci trendekről. A legfrissebb kiadvány 2015 első félévének tapasztalatait összegzi, melyekről Dános Pál, a KPMG ingatlan-tanácsadási részlegének igazgatója a Portfolio Property Investment Forum konferencián is beszél majd.Az elemzés főbb megállapításai2015 első félévében a tranzakciók volumene elérte a 135 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés