Előfizetői tartalom

Kevesebb épületet és lassabban húznak fel a Városligetben

Portfolio
A kormány október 20-án döntött a Városliget átfogó és komplex megújítását szolgáló Liget Budapest Projekt elemeiről és a megvalósítás ütemezéséről. A kormány döntése szerint két ütemben, 2018 tavaszán, valamint 2019 második felében vehetik majd birtokba a látogatók az újonnan épült és a megújítandó városligeti intézményeket - áll a Városliget Zrt. közleményében.

Az első ütemben a Szabolcs utcai Országos Múzeumi Raktározási és Restaurálási Központ, a felújított Szépművészeti Múzeum, az újjáépített Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum és az elbontott egykori Hungexpo épületek helyén felépítendő Magyar Zene Háza kerül átadásra. 2019-ben a Petőfi Csarnok helyén megépítendő Új Nemzeti Galéria, a Néprajzi Múzeum,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés