Előfizetői tartalom

Budapestnek többet kell szerepelnie!

Portfolio
A hazai fejlesztők alapvetően hisznek a magyar piacban és annak javulásában, de még egyelőre több nehézséggel is küzdenek. Sokaknak gondot jelent még a finanszírozás, bár a jobb projektekért akár a bankok is versenyeznek már egymással. A szakemberek egyetértettek abban, hogy Budapestnek jobb nemzetközi jelenlétre lenne szüksége, a városnak képviseltetnie kellene magát a nemzetközi rendezvényeken és fórumokon. Tudósításunk a Portfolio Property Investment Forum II. szekciójáról.

Az új fejlesztéseket tárgyaló panel beszélgetés résztvevői a kihívásokról és lehetőségekről beszélgettek Csűrös Csanádnak, a Portfolio Group üzletfejlesztési igazgatójának moderálásával. Kerekes István MRICS, a Horizon Development bérbeadási igazgatója elmondta, hogy - részben a finanszírozás hiánya miatt - jelenleg nehéz elindítani új fejlesztéseket. Véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés