Előfizetői tartalom

Díjaztuk a magyar ingatlanpiac legjobbjait

Portfolio
A Portfolio november 24-ei ingatlanos konferenciáján, a Property Investment Forumon immár hatodik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait. Az év legjobb ingatlanfejlesztését, a legjobb koncepcióját, a legnagyobb irodabérleti és a legnagyobb befektetési tranzakcióját ismerték el, valamint kiosztásara került az RICS által alapított Chris Bennett Memorial Prize is. A díjazottak a népszerű műsorvezetőtől, Ördög Nórától vehették át a Portfolio és az Irodahaz.info által közösen odaítélt díjakat.

Az év projektje2014 novembere óta két irodaház, egy logisztikai csarnok, egy sportlétesítmény, valamint négy hotel került átadásra Budapesten és vonzáskörzetében - ezek közül választották ki a Portfolio olvasói azt az 5 jelöltet, akik ringbe szállnak a Portfolio Property Awards "Év projektje" díjáért. A konferencia résztvevői hozták meg a végső döntést, a legsikeresebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés