Előfizetői tartalom

A jövő dolgozóinak nem mindegy, hol töltik a napjukat

Portfolio
Jelentős változásokon ment keresztül az irodapiac az elmúlt pár évben és a következő évek újabb kihívásokat tartogatnak. A jövőt illetően a cégek egyik legnagyobb félelme a munkaerőhiányhoz kapcsolható, a népességcsökkenés miatt nehézkessé válhat a megfelelő munkaerő megtalálása. Az irodaválasztás is a dolgozókat helyezi előtérbe, és egyre inkább a cégek HR stratégiájának részévé válik az irodakérdés - hangzott el a Portfolio Property Investment Forumon konferencián.

Az irodapiaci szekció panel résztvevői az irodapiaci fordulatról beszélgettek Ditróy Gergely, a Mapsolutions Zrt. (Irodahaz.info) kereskedelmi ingatlanok üzletágvezetőjének moderálásával. Mazsaroff Kata, a Colliers International bérlői szolgáltatások részlegének vezetője beszélt arról, hogy az irodapiac az elmúlt öt évben átalakuláson ment keresztül, melynek során a dolgozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés