Előfizetői tartalom

Ez kell a város körüli monstrumok felépüléséhez

Portfolio
Az irodapiachoz hasonlóan a logisztikai szegmensben is folyamatosan csökken az üres területek aránya, a felfokozott bérlői aktivitás mentén pedig egyre nagyobb esély van arra, hogy új BTS fejlesztések induljanak. Mikor és hol számíthatunk új projektek elindítására? Milyen fejlesztési lehetőségeket rejt magában a főváros repülőtere? Többek között ezekre a kérdésekre válaszoltak a Portfolio Property Investment Forum logisztikai szakértői.

Mozgolódás az ipari ingatlanok piacánErős a bérlői aktivitás az ipari ingatlanok piacán, a szegmens kihasználatlansági rátája az elmúlt két évben negyedévről negyedévre csökkent. A Budapest környéki logisztikai piacon 2013-ig egy szűk sávban, 19-23% között ingadozott a ráta, a rekord értéket 2013 közepén érte el. "A piaci fordulat 2014 közepén jelentkezett markánsan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés